fbpx

Wat doet een behandeling?

Wat doet het?

Een energetische behandeling zorgt ervoor dat het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en dat de energie beter gaat stromen.

Tijdens de behandeling
Dit kun je al voelen tijdens de energetische behandeling, echter is dit is voor iedereen verschillend. De ene voelt doorstroming, trillingen, tintelingen, darmen die gaan borrelen of drukpunten en de ander voelt niets. Waarbij dat overigens niet hoeft te betekenen dat er niets in beweging wordt gezet. Dit is voor iedereen anders, ieder individu is hierin uniek en niemand is hetzelfde.

Na de behandeling
Na een energetische behandeling kun je je loom voelen of juist energiek, voldoende water drinken na een behandeling is aan te raden. Na een week kan de ‘energie’ zijn ‘oude’ patronen hebben (terug)gevonden en als vanouds gaan stromen. Daardoor zijn er meerdere behandelingen nodig voor een therapie. De eerste twee behandelingen (intake + behandeling en vervolgbehandeling) worden bij voorkeur dicht op elkaar gepland, waardoor je een sneller resultaat kunt boeken en dieper naar de kern kunt gaan. Afhankelijk van de probleemvraag kan de hele therapie variëren van vijf tot tien behandelingen.

Terug in je kracht
Energetische therapie is erop gebaseerd dat je weer in je kracht komt te staan en weer de regie kan (her)nemen over je eigen leven.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op of maak online een afspraak voor een kennismaking, intakegesprek of een (eenmalige) energetische behandeling.

“De behandeling voelde rustig, ontspannen, ik voelde de energie goed stromen. Bij mijn buik voelde ik een lichte druk.”
Jan, 35 jaar

Neem vrijblijvend contact op