fbpx

Ervaring van cliënten

Ervaring energetische therapie van cliënten

Hieronder enkele ervaringen van cliënten omschreven tijdens of na de behandeling. Er is gebruik gemaakt van een pseudoniem in verband met de privacy van de cliënt.

 

Ik heb de behandeling als erg fijn ervaren. De eerste behandeling waren soms even heftig en voelde ik dat er veel los gemaakt werd. Dit vond ik soms een beetje spannend.
Daarna bouwde deze spanning ook steeds verder af en kon ik ontspannen een behandeling in gaan. Ook de gesprekken die we hebben gevoerd hebben me erg geholpen te relativeren en zaken van een andere/positieve manier te bekijken.
Het gronden en de uitleg over hoog sensitiviteit zijn een cadeautje. Hierdoor snap ik mezelf veel beter en leer ik beter naar mijn lichaam en geest te luisteren.

Vera

Vrouw, 35 jaar

Ik vond de gesprekken prettig, maar ook uitdagend. Uitdagend in de zin dat ik verplicht aan het denken werd gezet en mezelf kon confronteren.
Ik wilde ook niet huilen in het begin maar dat mislukte al heel snel. De vragen werden dus goed gesteld. De sfeer was heel warm, ik voelde me echt gehoord en had ook het gevoel dat Monique vanuit een intrinsieke behoefte mij wilde helpen. Dat maakte het heel makkelijk voor mij om mijn verhaal te doen. Ik vond het verder interessant om de energie, die ik tijdens de behandeling voelde, zijn werk te voelen doen. Ik kan verder niet goed verklaren hoe het wegnemen van de energetische blokkades invloed heeft gehad op mijn herstel. Voor mijn gevoel hebben vooral de gesprekken dat gedaan. Maar ik ben zelf opgeleid tot toegepast psycholoog en daardoor gewend op deze (wetenschappelijke) manier te denken.

Anne

Vrouw, 36 jaar

Tijdens de praktijkdagen van de opleidingen heb ik drie keer een warm energetisch behandeling gekregen bij Monique. Ze is een enthousiaste, sportieve down-to-earth dame die er heel snel voor zorgde dat ik me op mijn gemak voelde en kon openstellen voor de behandeling. Ik had en heb last van wisselende stemmingen, maar tijdens deze weken werden deze veel minder.
Na afloop van 1 behandeling:

  • kwam ik binnen één sessie helemaal tot rust
  • voelde ik me “gedragen”, waardoor mijn zelfvertrouwen toenam
    en ik vrolijk naar huis ging
  • voelde ik spanning verdwijnen en merkte letterlijk hoe mijn energieniveau toenam

Na verloop van tijd kreeg ik nieuwe inspiratie en voelde me (weer) verbonden met anderen zodat het eenvoudiger werd alledaagse probleempjes op te lossen.
Monique zet je met beide benen op de grond, boezemt vertrouwen in en helpt je “bij jezelf” te blijven en op je eigen kracht te vertrouwen.

Sylvia

Vrouw, 45 jaar

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op of maak online een afspraak voor een kennismaking, intakegesprek of een (eenmalige) energetische behandeling.

“De wet van de vrijheid is de weg van de liefde. Heb lief en doe wat je wilt.”
Aurelius Augustinus

Neem vrijblijvend contact op