fbpx

De energetische behandeling

De energetische behandeling

Bij de energetische behandeling wordt er gebruik gemaakt van de handen om te voelen waar er eventuele ‘blokkades/verstoppingen’ in de energiebanen van het lichaam zitten. Dat kan door aanraking van het lichaam of met de handen boven het lichaam te hangen en te voelen waar meer energie nodig is. Door het zelfgenezend vermogen te activeren, wordt de verstopping doorbroken en zo kan de energie weer stromen en het helingsproces kan in gang gezet worden.

De duur
Een behandeling duurt ongeveer 45-60 minuten. De hele therapie kan variëren van vijf tot tien behandelingen. Je kunt dit vergelijken met denkpatronen deze zijn ook niet in één keer ‘verholpen’, dit heeft tijd nodig (om deze op de juiste manier toe te passen).

Hoe gaat zoiets?
Bij aanvang van de energetische behandeling als je binnenkomt, vindt er eerst een (kort) gesprek plaats, dan volgt de behandeling op de behandeltafel of stoel en daarna een afsluitend gesprek. Alles in overleg met jou.
De energetische behandeling zelf wordt als zeer prettig, relaxed en ontspannen ervaren.

Natuurlijk kun je ook eenmalig een keer gebruik maken van een energetische behandeling, dan wordt de intentie uitgezet naar een soort energie-boost, even de accu opladen. Ook dat is heerlijk!

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op of maak online een afspraak voor een kennismaking, intakegesprek of een (eenmalige) energetische behandeling.

“Ik heb de behandeling heel prettig ervaren. De sfeer was heel warm, ik voelde me echt gehoord en had ook het gevoel dat de therapeut vanuit een intrinsieke behoefte mij wilde helpen. Ik vond het verder interessant om de energie, die ik tijdens de behandeling voelde, zijn werk te voelen doen.”
Anne, 36 jaar

Neem vrijblijvend contact op